O nama

Gde se nalazimo?

Hostel se nalaziu mirnoj i tihoj ulici na Vračaru, najstarijem i elitnom delu Beograda. Inspirisan kreativnošću i udobnošću smeštaja, ovaj prijatno "ušuškan" hostel vam omogućava da veoma lako budete u samom centru gradskih dešavanja ukoliko to želite. U neposrednoj je blizini centra Beograda, kao i brojnih znamenitosti i mesta za zabavu.


U blizini ...

Hostel Jellostone je novootvoren, kreativno uređen proctor sa ciljem pružanja udobnosti i kučne topline svojim posetiocima. Nalazi se u jednom nivou i nudi smeštajni kapacitet od 16 kreveta raspoređenih u izuzetno komfornim i svetlim sobama strukture: dvosobna, 2 četvorokrevetne i jedna šestokrevetna soba. U svom sklopu nudi izuzetno prijatan i opustajući dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i dva toaleta. WiFi, klima, čaj, kafa i izvorska voda su uključeni u cenu smeštaja. Privatnost gostiju je obezbeđena.


Do centra grada i glavne pešačke zone je potrebno 15 min pešačenja. Hostel se nalazi u starom, elitnom delu Beograda u kome je smešten veliki broj muzeja, fakulteta, pozorišta i drugih glavnih institucija. U okruženju od 500 m od hostela se nalazi Muzej Nikole Tesle, najstarija pijaca u Beogradu - Kalenić, park Tašmajdan, Hram Svetog Save, brojni restorani, kafići, fast food-ovi i shooping zona. Do reke je potrebno 30 min pešačenja.


Lokacija hostela je dobro povezana sa svim linijama gradskog saobraćaja. Glavna autobuska i železnička stanica se nalaze 20 min peške od hostela ili 5 stanica tramvajem br 7. Stanica metroa je udaljena 150m od hostela. Do aerodroma je potrebno 25 min. vožnje, takođe postoji i mogućnost dogovora o usluzi prevoza do aerodroma.

Dvokrevetne sobe Vračar Beograd

Dvokrevetne sobe

2 sobe sa četiri ležaja Vračar Beograd

2 sobe sa četiri ležaja

(po dva kreveta “na sprat”)

Soba sa 6 ležajeva Vračar Beograd

Soba sa 6 ležajeva

(tri kreveta “na sprat”)